Aamu alko siivouksella ja leipomisella. Mä tein mustikkajuustokakun, joka "epäonnistu", mutta TAIVAALLISTA se oli kuitenkin :). Siinä siis kävi kömmähdys kun ohjeessa luki "sekoita ainekset keskenään" niin tein, sitten "sekoita ainekset keskenään" no tietenkin laitoin ne kaikki aineet sekaisin :D. En siis tajunnu sekottaa kahteen eri kulhoon :D. No pohja ja täyte oli sekasin, mut ai jumjammi kun oli hyvää ja teki kyllä kauppansa, toivon mukaa huomenna mammat saa sitä maistaa edes vähän + kuppikakut vien mammoille :). Kuppikakkujen teossa sain apuvoimia neidin sylikummilta, se teki kuorrutteen ja autto et onnistu :).

Kun oli siivottu, leivottu ja vaatteet vaihdettu, oli aika kastaa neiti ja antaa sille ihan oikea nimi. <3 Nata Ellen Janette <3 Kastelahjoja sai kummilusikan, kehys + nokkamuki, soittorasia ja ässä-arpa, jossa oli 20e voitto :).

Kaste- ja kahvitilaisuuden jälkeen sylikummi lähti vanhemmilleen syömään vielä ja mä lähin äidille juhlii äitienpäivää. Kun äidille pääsin oli jo isosysteri lähteny :(, 5 min aiemmin. No nähää tiistaina äitillä. Jaoin kortit ja annoin lahjat, en tiiä mitä äiti tykkäs kortista, kun ei se sitä tullu esittää meille, vaan vei sen heti makkariin. Mummi tykkäs kortista, harmitteli ensin että kun on niin iso kortti (ifolorin A4), mutta kun vinkkasin että kehyksiin ja laittaa seinälle sai siitä idean laittaa sen seinälle kehyksiin hyllyn päälle, jossa sillä on kuva-albumit ja kuvakehyksiä. Systeri kysy sit, miksen oo sille tehny mitää tollasta korttia. Viimeks tosiaan tehny isot kortit isänpäivänä -11 E:lle, iskälle, E:n isälle ja edesmenneelle E:n vaarille. Ja nykyään se kortti onkin meidän makkarin seinällä kehyksissä :). Eilen sitten anoppilassa huomasin kuinka paljon he on meiltä saanu kuvalahjoja, joten kait pitis jo alkaa teettää noita canvas tauluja lapsista, eikä kehyksiä, heiltä loppuu kohta säilytystila :D.

2kk päästä anopilla on synttärit ja tietenkin mä olen suunnitellut jotain kuvalahjaa, en tiää teenkö sit ihan kirjan vai sit tuon canvas taulun, mut sit haluisin tehdä taulusta jotenki kauniin, eikä mikään pelkistetty sisältä otettua. Ja se pitäisi ottaa järkkärillä, ei POKKARILLA! Nyt karkas aihe...

No kun äitillä oltiin noin tunti, ja sen aikana mummi ja systerikin lähti ja sitten jo mekin lähdettiin. Neidillä oli tänään kiukkupäivä ja oli tosi itkunen, kun sai illalla punnerrettuu kakan, niin Nata sitten sai rauhan syödä ja käydä nukkumaan :).

Kotona taas kaikki tarvikkeet esille ja vieraita odoteltiin. Kun E:n tädit ja vanhemmat tuli ja olikin jonku aikaa, alettiin kaipaa E:n setää (pojat kyseli jo, joten soiteltiin perää) ei sitten päässyt tulemaan :/.

Kun vihdoin vieraat lähti, oli poikien iltapalat ja -puuhat ja kun nekin vihdoin sai sänkyy, oli aika siivota kakut kaappii (vihaan meijän jääkaappii, kun se on aivan liian pieni!) ja nyt on ihanaa vaa istua olla tekemättä mitään ja lapset nukkuu <3. Huomenna hepoilee ja herkuttelee :). Ti mutsille systerin kaa + illemmalla E:n tädille :). Ke ? To lätkämatsii Pe hepoilee (??) Ja jos sen sylikummin saisi viikolla kylään (feat järkkäri ;) ).

Ja tähän perään kuva postaus ristiäisistä :)

IMG_5062-normal.jpg

Nata + sylikummi <3 (laatu perseestä, kun pokkarilla otettu)

IMG_5064-normal.jpg

Kastepöytä, kastekulho, Jimin, Eetun ja Natan kastekynttilät, lasten virsikirja ja kastekimppu :)IMG_5076-normal.jpg

Kastelahjat

IMG_5077-normal.jpg

Kastepöydän rusetti (x4)IMG_5078-normal.jpg

Kahvipöydän antimet. Voileipäkakku (E:n tädin tekemä), "Mustikkajuustokakku" (mun tekemä), Banaani-kinuski kuppikakut (mun ja M:n tekeleet :) )IMG_5079-normal.jpg

Täytekakku (E:n tädin tekemä)IMG_5080-normal.jpg

Keksivuoka :)

IMG_5082-normal.jpg4

Nata + nimiriipus <3IMG_5094-normal.jpg

Natan ensimmäinen kaulaketju <3 Kiitos lapsimessut, että tuollaisen Nata edes sai :).

No nyt mä oon tän päivän tarinoinu, joten see you <3.

Nii ja emmä tiistaina mee mutsille, kun sillä hygieniapassi, torstaina sit, ku keskiviikkona onki käräjät.

Nyt mä häivyn, see you murut <3