Mulla on PL tuikkiva joulukalenteri ja tän päivän tuikkiva on jo poltettu, huomista odotellessa <3 ja seuraavia 22. luukkua lisää :) <3.

Aamu alko sillä, et pojat kömpi viereen ja herätti pyörimisellään Natan, pojat käskin pois makkarista ja köllittiin Natan kanssa kellon soittoon asti :). Sitten vaatteet päälle ja ulos liukastelee. Eilen kun satoi ihanasti lunta, maa oli jo valkonen ja nii talvinen olo tuli, aamulla satoi VETTÄ! Ja keli oli niin syksynen, että otti päähän. Jimi alotti aamusta kiukuttelun ja en antanu avata 1. luukkua kotona, kappas kun uinnin aikana mummolassa (toinen joulukalenteri) ja sai suklaan, ku E unohti mainita, ettei ole ansainnut suklaata.
Ja ennen ku tulin Natan kaa tänne mun päädylle, kävin cittarissa hakee 2kpl scart-piuhoja, mut onneks saan viel lisää scart-piuhoja, kun vaihdan pakettiin juhlamokkaan :), jos vielä jostain digiboksi, en viitti kuitenkaa Elisa viihdettä hommata (toistaseks).

No tän päivän aikana sain pakattuu 2 pahvilaatikollista astioita ja huomenna loput astiat :). Ja huomenna yläkerta tyhjäksi, kun Nata päätti sit, et päikkäreiltä suoraan yöunille :D.

No illalla kun loppu tekeminen sain Natan piparimekon valmiiksi (puuttuu 2kpl nappeja, mutta nekin ompelen heti ti paikoilleen).

Nii ja mun vakio seinätarran tekijältä tein lisää tarratilauksia, kun saan kameraan akkua, niin otan kuvat kaikista tarroista mitä oon ostanu ja on paikoillaan :).

Nyt kyl on pakko mennä nukkuu, herätys soi 7.00 :D. Öitä <3. See you <3.