Taas vierähtäny hetkinen kirjottamisesta, yritän parantaa tapani.

Tää viikko menny taas nopeesti, tällä viikolla otettiin Lanttilasta pöytä, mut tuota tavaraa/vaatetta on niin pirusti, et pakko myydä jo oikeesti kirpparilla, eikä netissä.

Kävin eilen typyn kaa, typyn kummitädin luona :). Kiva kämppä, tollanen kelpais mullekki, jos ei olis niitä muutamaa porrasta rapussa, et sais vaunut järkevästi sisälle, kumminki ku maataso parveke, niin lapsille kätevä, kun vois ulos laskea ja koko ajan näkis niiden ulkoiluleikit ja ite vois kokkailla/siivota ilman että koko ajan joku kintuissa mankumassa :D.

Tää päivä menny taas pirun nopeesti, nukuin likan kaa puolille päivin ja kun noustii ylös paineli E ja pojat päikyille. Lähin neidin kaa vaunulenkille, ihana ilma oli olla ulkona reilu 1,5h ja kävellä kunnon lenkki ja kävin ostaril piipahtaa, niin näki tuttuja :). Mä olisin ollu pidempää ulkona, jos tuo mollukka paistelis meijän pihaanki ja tarkenis olla, mutta ei, niin ei. Varjonen piha niin mielummin kökin sitten sisällä. Voi kesä tule ja saavu pian :).

E kävi M:n kans pelaa bilistä ja nyt ne tuli tähän pelaa. Mun pitäis levittää pyykit ja jos vaik virkkais jaja... Mitäs tässä, vois skannata ton yhen kuvanki sais teetettyy ifolorin kautta isovanhemmille kopiot ja facee tietty :).