Mä bloggaan taas tabletil joten kirotusvireitä voi sattua ;). Ymmärtäkäämme silti tekstin sanoma.

Päivät vierii nopeesti. Sen huomaa, kun harvakseltaa päivitystä, yritän parantaa tapani piakkoin.

Lauantaina oltii Natan kans juhlistamas kummin synttäreitä ja sain otettuu järkkärin mukaa, mut kappas virta oli ihan lopussa. No muutaman kuvan sain, kuvapostaus tulee, kun tyhjennän kameran :).

Tiistaina E kävi Eetun kaa lekuris ja menin Natan kans perässä. Päästii samalle lääkärille, kummallekin silmätipat ja silmägeeli. Eetulla oikeessa silmässä tulehdus, Natalla vasemmassa.

Eilen oli Natan painokontrolli ja inoaksi kontrolliksi jäi ♥. Paino noussu kahessa viikosa 330g ja pituutta 1cm ♥. Nyt mennää päänsääntöisesti korvikkeella :) :(.

Tänää kävin hakee vihdoin h&m paketin ja siel oli tytölle vaaleenpunanen kerros vaatetta, mulle pari juhlatoppii ja perustoppei x10, huppareit 2, balleriinat ja kynsilakkoi. Parasta paketis kuitenki oli noi Natan vaatteet ♥. Kunhan täs saisi omat vaatteet yhtee paikkaa, vois tehä "vaatekaapin aarteet" postauksen, jos ennen sitä postais Natan vaatelipaston ja poikien vaatekaapit.

Eetu kävi tänää päivystykses, kun valitti korvaa ja kyllä, meidän murusella TAAS alkava korvatulehdus ja märkää alko jo tulee, uus antibiootti. Koska nää tulehdukset loppuu?

Eetu viel huomenki kotona. Huomen saadaa M kylää♥ ja aamupäivän aikana mä teen Eetun kaa sämpylöitä, saa M:ki tuoretta sämpylää maistaa joka on tehty kaurapuurotaikinasta :).

Nyt lähen koisii. See you ♥