Ja niin taas vierähti aika nopeasti. Pari viikkoa siivillä, nii et HUPS! Yritän tosissani parantaa tapani :).

No loppuloma meni, nii et "systeri" oli su-ke yökylässä ja 5kk neuvolakin kerkes olla ja E, Jimi ja anoppi lähti itä-suomeen ja mä jäin Eetun & Natan kaa kotia. Mutsi ja "systeri" ja äidin mieskin tuli Rodokselta ja kivat tuliaiset toi :). Varsinki lasten ja Natan säästöpossu = jättimäinen tuttipullo, jonka sisäl oli vauvanleluja ja 59snt (1x 2snt & 2x 1snt & 11x 5snt) :). Ja saatii isosysterinki tuliaiset Turkista :). Natan aamutakki <3.

Pojat myös pääsi korkeasaareen :). Jimi isosysterin kanssa, Eetu pikkusysterin kans :).

Erona näissä päivissä oli se, et vaik Jimin päivänä Jimi sai herkkuja ja pehmon, myös Nata ja Eetukin sai. No, Eetu kävi ja se olikin ainut joka sai mitään. Onhan se kiva, et huomioidaan vaan joka mukana on, mut oli se Jimille kova pala, et miks hän ei saanut mitään, kun hänkin toi Eetulle.. Ei ihan eka ymmärtäny pointtia.

Ja käytiin viime viikonloppuna Vihdissä :). Ja se vasta ihanaa viikonloppulomaa olikin. Kiitos kuuluu rakkailleni, jotka mun kanssa vietti viikonlopun, niin lapset, kuin aikuiset <3. Ja se jos mikä on varma, niin Vihtii viel uusiks kun vaan kaikille sopiva ajan kohta löytyy <3 :) (harmi kun elokuu on aina buukattu täytee).

Ja tän viikon pojatki kerenny tarhas olemaan :). Huomenna ei ole pojilla edes tarhapäivää, tai oikeesti enää lainkaa pojat ei mee perjantaisin tarhaa (näillä näkymin). Pojilla on soppari 80%, joten onhan se pojillekin kiva, kun viikonloppu on pidennetty :). Ja äitille :).

Huomenna mennää Tätsyn 50v synttäreille ja sieltä kaikki kolme palleroa lähtee viikonlopuksi yökylään (kuinka tää mamma sen kestää), ekaa kertaa piiitkäää aikaa saadaa viettää viikonloppu kaksin :), kääk! No viikonloppu menee synttäreitä juhlien. Eli lauantaina juhlitaan mua :). Feat rakas M <3.Sunnuntaina iskänki pitäis perheineen tulla kylään, en sit tiiä, kun ei oo enää mitää kuulunu. No sit 18pvä taas iskä perheineen meille, vou, täähän on luksusta, ku tässä kuussa ilmeisesti nään iskää 2-4x, oho :D. Ens kuussa kerran ja sit joulukuussa 2x, täähän on ennätyksellinen vuosi nähä iskää :D.

Eilen muuten taas saatii seuraa M-tädistä <3 ja kun hällä alkaa loma, saa viettää päivän kummityttönsä kanssa <3, vaik se aika on hetki, se on lapselle paljon ja äidille, joka tietää kuinka Nata on kummin rakas <3.

Jennikin kävi tänää pitkästä aikaa kylässä ja lakkailtii kynsii, olo oli ku teiniaikoihin tyttöjen kesken ku puhellaa jätkistä, lakkaillaa kynsii ja naureskellaa :D. Oli kyl kivaa :). Ens tiistaina sit taas :).

Nyt niitä kuvia :) ->

SAM_2016-normal.jpg

Rakkaat <3, Natan maailman paras kummi <3 ja kaiken kukkuraks maailman ihanin ystävä <3SAM_2023-normal.jpg

Jimi sai tikkarin :)SAM_1556-normal.jpg

Valasrannasta, ihana järvi ja pitkä matala ranta :)SAM_1561-normal.jpg

Nata kölli autossa yläpedillä (kuninkaanlähde)SAM_1576-normal.jpg

Eetu leikkimökin edessä (kuninkaanlähde)SAM_1584-normal.jpg

Sit jo yhessä ratsasti kamelilla :)SAM_1640-normal.jpg

Hetki ennen kotiinlähtöä :D. Huomatkaa Eetun vyöt :D.SAM_2041-normal.jpg

Eetu halaa Rokia <3SAM_2050-normal.jpg

Nata ekaa kertaa keinumassa (tästäkin kuvasta taulu tmv)SAM_2060-normal.jpg

Eetu pyöräili :)

)SAM_2061-normal.jpg

:Ja samoin Jimi :)

Ja nyt mä käyn nukkuu nallekarhuni viekkuu, joten see you <3