Keskiviikkona käytii kylässä ja neiti nukkui taas koko kyläily reissun, joten kuulin kysymyksen "valvooko tuo koskaan" kyllä valvoo :D. Päästiin kotia, niin neiti valvoikin sitte parisen tuntia :).

Torstaina oli neidin neuvolakäynti ja neiti on jo 50,5cm pitkä ja painokin hipui lähemmäs 3,5kg :). Kasvaa siis hienosti äidinmaidolla <3. Unohdin kokonaa ottaa mukaa postilaput ja eipä torstaina päässy postiin, mutta tuon Lapselliset kirjan kävin hakee ja tuo on kyllä paras vauvakirja täytettäväks :).

Perjantaina neidille tuli ikää 2vkoa <3. Ja alotettii nuo d-tipat ja samalla joudun täyttää niistä päiväkirjaa yms, kun osallistuttiin tutkimuksiin, joten emme tiedä kukaan kumpaa neiti saa 10 vai 30 mikrogrammaa, se selvii sitte 2vuoden päästä kumpaa tuo on saanu :D. Käytiin jopa pitkästä aikaa hepoilemassa (avoin päiväkoti) ja ah sitä riemua <3 kun meidän pojat pääs leikkii Neean ja Aleksin + muiden lasten kanssa. Vierähtihän siinä vähän yli vuos, kun viimeks käyty ja en ollutkaan "vanhoistä" äideistä joka on jakautunut, oli siellä toinenkin ja sen tyttö jo 6kk ikäinen :D. Ja kävin postista hakee yhen paketin, toinen odottaa maanantaihin, kun unohdin henkkarit hoitolaukkuu ja hoitolaukku jäi kotia :D. Tuo lämpöpussi ehkä kuitenki oli turha ostos, mutta sitten tajusin kuinka monta haalaria neidille löytyy 50-56cm, joten ehkäse ei ollukaan hukkaostos, nyt voin pitää vaunuillessa toppahaalaria pussimallina ja kauppareissuille voin käyttää kevyttoppista, joka oli Eetulla käytössä vastasyntyneestä 6kk ikään asti :).

Mitäs sitten tänään, nukuttiin 3,5h päikkärit ja herättiin, kun naapuri alko poraa. No mikäs oli sen mukavempaa, kun ulkoilla tunti ennen saunaan menoa ja pojat innoissaan leikki rekoilla ja äiti työnteli vaunuja :). Huomenna uusiks <3. Saunottiin ja syötiin kiukaalla kärvistettyjä nakkeja :). Eetunkin sain nätisti käymää nukkuu 20.00, mutta en ollut asiasta enää niin varma 21.00 kun se tuli sängystä pois x1000 :(. No vihdoin nuo sitten nukahti ja leffakin loppui. Kyllä, mä yritin kattoa Toy Story 3, mutta eihän siitä mitään tullut, kun joutui Eetuu palauttaa jatkuvasti sänkyyn. En tiiä olinko hullu, mutta lupauduin tekee vauvan peiton blogilukijalleni :), onhan se kiva saada tehdä noita virkkaustöitä, mutta kun pitäis samalla omat langat kuluttaa. No mä kohta jätän koneen käytön aamu/päivän pari tunnin käyttöön ja alan tekee käsitöitä, niin eiköhän ala langat hupenee :). Ja tänää vaihteeks pizza-ilta :).

Niin ja tähän loppuun, LV:ltä tuli vihdoin aika. 3.4. klo 9.30, vihdoin pääsee isyydentunnustukseen <3. Ja nyt on etunimi päätetty <3, vain toinen nimi uupuu, mutta eiköhän nimi oo pian kokonaan keksitty :). Etunimen päätös vahvistui, kun pojat ei halua siskolle toista nimeä, joten miksi muokata enää, kun nimeen on jo totuttu :).

Huomenna sitte taas ulkoilemaan, jos on yhtä hyvä sää, kuin tänäänkin :). Ja maanantaina jään kotia kaksin neidin kanssa, kun E ja pojat lähtee mökkeilemään. Palailen taas joko huomenna tai sitten maanantaina :). See you <3