Joulu meni. Äitillä, kotona, iskällä.
Uusi vuosi meni, ammuttii viime & toissa vuoden raketteja pois alta. Ja mentii viihteelle, niin et Nata meni mutsille, pojat mummolaan. Oli sitten yöunille käyny 01 -> :D.

Tammikuu, hmm...No mun päiväunien kohteestahan ei (ylläri) kuulunu enää koskaa mitään, sen kerran jälkee :D, mut eihän ne voi tosissaa kysyy mitään, varsinki ku tietää/tienny et on mun päiväunien kohde..

Oltiin muuten PL:n tiimin kanssa koulutuksessa Jyväskylässä ja elokuussa taas sinne konferenssii :). Ja varmasti haluun kesälomalla mennä perheenä sinne, oli nimittäin tosi makee paikka :), vaikka Jyväskylässä käyny vuodesta toiseen, nii koskaan ennen en oo Laajavuoressa käyny :D. Voishan sitä kesällä sit papan haudallakin käydä, jos Jyväskylää mennää.

No yrittäjäkurssi jatkuu ja tiistaina olikin tosi kiva päivä, kun oli DiSC opikeluu :) ja maanantaina pitäisi mennä tekee tehtävät sinne, saa ainakin ihan rauhassa tehdä tehtävät. Ja ens ti alkaa ompelukurssi ja seuraavat 11vkoa joka ti aamu espoosee :).

Vauvauinti jatkuu huomenna joululoman jälkee :).

Niin ja vihdoin se lumikin tuli tänne etelään :). Huomenna pulkkailemaan :).

Nii ja iskä hommas suur-snaussi pennun ja tänää piti mennä kattoo sitä, mut jos sitä huomenna iltapäivästä pääsis kattoo :). Mun hauvavauva kuume kasvaa vaan. Voisiko joku ostaa mulle lahjaksi koiranpennun? :D

Kohta sauna päälle :). Sitten palleroiden iltapala ja unille :). Ja mä rupeen kattoo leffaa ja neuloo tota haalarii todenteolla, et se on valmis ennen kevättä :).

Nata pallerollakin 10kk mittarissa ja 10kk neukussa oli 7740g & 68,6cm :). Pieni ja tulinen <3.

Ei kai tässä muuta :). Palaan pian linjoille. See you <3