Eilen kävin miikkarien outletissa Espoossa ja ah ihanuus <3. No mukaan tarttui tunika ja kietasupaita <3. Natalle (74/80cm), katellaa sit onko missä vaihees sopiva, veikkaan et osuu kesälle, mutta katellaa :)..

Sen jälkeen käytiin koko poppoo E:n tädillä (mukaan lukien S, joka oli vielä toisen yön meillä) ja ihan kivahan siellä oli käydä, mut mua alkaa jo rasittaa, kun Poju, poju, poju. Vittu! On meilläkin koira. Ei se koira kuole lapsen kosketuksesta ja muksut osaa varoa koiraa.. No sieltä lähdettiin ja käytii saunassa ja sen jälkee systerille kylään :). Jimi innostu kissoista ja jahtasi niitä portaissa, vaikka kuinka varoteltiin, et kissat lyö, kun suuttuu. No oltiin siellä reipas tunti ja lähdettiin autoajelulle, Käytii kattoo mun kaksioo ja systeri tokas "mulle tuli se tunne, et ton vois jo sisustaa" Joo älä, "tiiätkö muuten mitä, yks miinus täs muutossa on, mun pitää joskus luopuu täst". Sitten jo auto starttasi ja systeri heitti meijät kotia, kehällä takapenkille laski hiljaisuus ja kappas kaikki kolme oli unessa <3. Systeri ajo oven eteen ja soitin E:lle, et tarvis kantoapuja, parivaljakko saapui auttamaan kantaa uniset pojat sisälle. Hetken leikittyään koitti iltapala ja iltapuuhat + yöunille. Itsekin olin jo niin väsyny, et nuo katteli netflixin kautta jotai leffaa, mä pelasin tabletilla ja nukahdin sohvalle. Sitten mut herätettii kömmin peiton alle :).

Aamulla heräsin ihan tasan 10.00 :). Kiitos S, kun olit aamulla lapsenlikka :). S hoiti kaikkien kolmen aamutoimet, kun nousin laitoin vauva-uintia varten kamat kasaan, E vei pojat isälleen, kun sitten lähdettiin, niin vietiin S äitinsä luo (asuu uimahallin vieressä :) ). Vauva-uinnin teemana oli tänään patjat ja Natalle löyty sopivin patja, jonka päällä kölliä oli sellanen missä oli reiät, siinä se masullaan loikoili ja käsillä läpsytteli vettä ja kun tuli loppuleikkien aika, meinas typy hermostuu. Olis voinu olla patjalla pidempää :).

Tultiin kotia ja aloin neuloo mekkoa loppuun, mulla on vajaa viikko saada tuo hiha valmiiks + toinen hiha kans. Neuloin ja katoin kutoselta Me rakastamme musiikkia, (E ja Eetu kävi päikkäreille ja Jimi leikki omas huonees, Nata nukku turvakaukalossa,) kunnes sieltä alko se Radio City Tv, sitten aloin netflixin kautta kattoo Kuin kissat ja koirat, siinä vaihees Jimikin tuli kattoo leffaa. No jonku tovin E:t nukku, kun jumalttoman iso pimppari tuli olkkarin lampun ympärille pyörii, oikeesti se oli varmasti 3-4cm pitkä, ellei jopa pidempi, mä säihkähdin niin paljon, et siinä heräs sitte kaikki :D. Ja E pelasti pimpparin tuoppiin, paperi kanneksi ja parvekkeelta ulos. No viel kateltiin poikien kaa leffaa ja kerettiin alkaa kattoo Kastanja leffaa, kun E:n toinen täti (Eetun kummi) soitti ja pyysi kylään. Käytiin siellä ja kiva oli käydä :).

Kotia kun päästiin pojat oli jo niin väsyneitä, et suoraan yökkärit päälle ja sänkyyn :). Mä katoin sen Kastanjan loppuun ja tulin makkariin PL:n pöytälampun kanssa (69e), nyt tuoksuu makkari huuhteluaineelle <3, ihanan raikas tuoksu <3. E toi iltapalaksi sipulirenkaita ja sain 4 syötyä, kun kiikutin E:lle lautasen, hyi kun oli pahoja. Ja nyt kun olen saanut stoorini kirjotettua, alan kattoo leffaa ja neuloo ja fiilistelen tuoksulla <3. See you <3.

P.S. Tiedän, että täällä käy lukijoita, pistäkää puumerkkiä :). + Kehukaa kumpi on parempi tämä vuodatus vai blogspot.