Marraskuu tosiaan on jo saapunut. Ja mä se pidän hiljaiseloa jatkuvasti.
Mistä sitä edes alottaisi. Isänpäivä oli jo, ja muutenki johan tää aika vierähti nopeasti TAAS.

Alotetaan vaikka siitä, et neuvolassa huolissa Natan kasvusta ja labrassa nyt juostu ja vielä huomenna tyttöä rääkkäämään tyttöä labraan :(. Se ei ole kivaa, ei Natalla, ei äitille, mutta ei sille hoitajallekaan. Varsinki kun se pitää ottaa kyynärtaipeesta :(. Toivottavasti ei ole mitään huolta kuitenkaan. (66,5cm & 7300g oli siis 8kk neuvolassa).

Nata alkanu treenailemaan konttausasentoa, mutta edelleenkää ei ryömi eteenpäin, taaksepäin kyllä kulkee. Sitten jo istutaan tuetta ja jotenki se kulkee istuvilleen joka suuntaa, en vain ole nähny, et kuinka, mut aina se jalkoihin pääsee istuvilleen :D. Ja tuettuna seisominen on kivaa :).

Nii ja mä aloin PartyLiten konsulttina ja perjantaina onkin sitten kutsut järjestettynä ihanille äideille avoimessa <3.
Ja nyt kaikki varaamaan kutsuja ;).
Ja tänään pidän kotona miikkarikutsut, tervetuloa :).

Nii ja meidän asuntoauto on muuten nyt vihdoin kunnossa, mut seuraavaks tapellaan myyjän kans, et kuka maksaa ja mitä, kun emme kuulemma saa korvauksii, vaikka auto ollu 2kk käyttökelvoton ja vasta viime viikolla tarjottii meille sijausautoa :D. Ei tullu mieleenkää tarjota autoa silloin, kun se meni korjaamolle... No kun me saadaa se auto, nii saadaa se suoraa parkkikselle (kiitos, kun muutatte, mutta harmi kun muutatte). Myös seinänaapurilla (kolmio) kämppä myynnissä ja meidän ent. kaksiokin on myynnissä. Ja onhan tässä neliökin myynnissä.
Ja eilen aloitettiin ikkunoiden vaihto, eli pian täälläkin on uudet ikkunat <3. Ens viikolla? jo voi olla uudet ikkunat :).

Ja itselleni ostin uuden miniläppärin Samsung Chromebook <3. Toshibasta tulee pojille "lelukone", eli siis sillä voi kirjottaa, piirtää ja youtubesta kattoo lastenohjelmia :).
Äitillekin piti ostaa läppäri joululahjaksi, mutta kun siskorakkaani ei halua osallistua, niin jää ostamatta.. Pitää keksiä jotain muuta.

Ja koska taas tää kirjottaminen tökkii, lähden siivoomaan ja laittaa Natalle ruuan :). See you <3