Nonni, aamulla heräsin kympiltä, hah :D. E sai mukavan herätyksen klo 7.05 :).

No sängystä ylös ja Natalle vaipan vaihto, vaatteet päälle (vielä jotain 62cm, joka ei ole ollut kertaakaa päällä), "kato näitä nää on 62cm, Nata käytti kerran" Minnie puna-valko täplikkäät housut. "kato sit näitä, nää on 62cm, nää ei oo just tän takii ollu viel kertaakaa päällä" (oli sit tuplasti enenmmän pituutta, vastaa 68/74cm :D.) No löysin muumi setin ja neiti kulki tänään kokonaan vaal.punasessa :).

Lähettiin Kaisaniemeen ja tyylikkääati puol tuntii myöhäs :D. "Ei tolla kannata mennä", joo eipä... :D. No oltiin me puistossa kuitenki toista tuntii ja kiitos J:lle oli mukavaa käydä puistossa :).

Ja kun puistosta lähettiin pois, käveltii pysäkille. "Mennää tolla ja vaihdetaan bussia sit". Juma-vitun-lauta, kun se bussi ajo kisiksen ohi, liikennevaloissa talla pohjaa heti pysäkille ja liinat kii. Jippii :S. Se kolahdus, se huuto ja se veren määrä ja kukaan ei milläänlailla edes osottanu, et olis apua tarjonnu. Mä kaivoin hoitolaukusta jotain mihin voi verisen naaman putsata. Seuraavalla pysäkillä (kiitos, että oli äidillinen), ojensi nenäliinapaketin "ota kaikki, ei yksi riitä". Näin siis sattui Eetulle, jonka nenä muutenki on kokenu kovia, nyt sen nenä sai osuman bussin penkistä. En ole rasistinen, mutta mua alkaa jo vituttaa ählämikuskit, saatana! Osaa joo suomalaiset leikkii ralli/formulakuskia, mutta ne ymmärtää (jotkut) mitä niille sanotaan. No onneksi Eetua ei sattunut pahemmin, mutta mä olin paha äiti ja jäin bussiin, vaikka poika oli yltä päältä veressä "varo ettei penkille mene verta". Joo, hv! No jäätiin vihdoin pois ja käveltiin tien toiselle puolelle, josta lähti toinen bussi, prkl 12min sit menny ja seuraava 48min päästä, vaihtoehdot jäädä pysäkille, Horze tai filmtown, en jaksa jäätyä enempää, LUNTA!, ei hevostarvikkeita, joten FT ja myyjää kiusaa/hauskuttaa, 4 kirjaa ostettuna ja ajantappoa poistolaatikon vieressä :). Kun vihdoin takas pysäkille, jäljellä 8min, 5min, 3min ja sitten bussi tuli. Pojat istu takana vierekkäin. Jäätiin pysäkillä pois, lunta oli jo enemmän tällä puolella, kuin missä me odotettiin bussia. E toi vaihtovaatteet Eetulle, mutta Jimipä illalla kävi kierroksilla ja pissas hänki housuu, eipä löydy vaihtiksii...

Mä pakkasin muksut leikki, syötiin, Nata päikyille, pakkasin ja pojat leikki, iltapala, pesut&pisut, iltasatu, päät tyynyy. Natan kanssa vaipan vaihto, seurustelua, Iltapala, seurustelua, sänkyyn. Ja sit viel hetken äitin kaa höpöttelyä, sitten pakkaamista, nyt on tän päivän pakkaukset hoidettu, laatikot loppu ja jättärit on poikien huonees, joten huomenna jatketaan, no eipä oo ku pöydän tyhjennys, tuolin tyhjennys ja olkkari on tyhjä :). Okei, jää olkkariin tiistaihin, 2x sohvapöydät, tv-taso, tv, hoitopöytä/lipasto, keinu :D. Mutta niitä ei laatikkoon pakatakkaaan :D. Nii + sängyt tulee olkkariin, joten huomenna ja ma nukutaan (Natan kaa) olkkarissa, mutta silti sängyissä :). Ihanaa muutto on pian, takas ihmisten ilmoille :D. Kaikki on lähellä, tai no edelleenkää lähikauppa ei oo vieressä, mutta bussilla pääsee ja matka kauppaan kestää 10min, nyt se kestää 30-45min :D.

Mä kynttiläfriikki oon kohta polttanu mun kynttilät täällä, kolme vain jäljellä, sit palaa sen jälkee vain PL -kynttilät :).

Nyt mun on pakko kömpii sänkyy, ku ennen ysii jo pakko lähtee liikkuu itää kohti, ku vauvauinti alkaa 11.45 ja sitä ennen pitää kamat laittaa kasaa ja pojat mummolaan (sekin voisi muuttaa kuuhun..). Ja uinnin jälkeen takas tänne, kaikki mitä ma tarvii, nii mukaan, ma Nata pääsee viettää J:n ja hänen tyttären kanssa aikaa :). Ja kurssin jälkeen kaikki viimiset tavarat laatikkoon/jättäriin, ti tehään muutto ja sitten tämä jää odottamaan joulupyhien jälkeen, kun teen loppusiivouksen :). Avaimien palautus kuitenki hoituu heti tammikuun ekoina päivinä :).

Nyt on tää päivä rustattu, nukkumaan ->-. Öitä & see you <3