Ja niin se joulu tulee, niin kuin joka vuosi ja onneksi se joulu on vain kerran vuoteen :), mutta ennen kuin joulusta sepustan lisää, kerroin muista asioista aluksi.

Ekana soitin ja sain muuttohaukoille maksusitoomuksen ja muutto on 3.12. <3 JEEEEE! Ja kaikki on valmiina muuttoon :).
Toisena soitin Natan labratulokset ja ne oli normaalit, onneksi :). Emme siis edelleenkään tiedä syytä hitaalle kasvulle, mut pääasia, että terve on, vaikka pieni onkin <3.

No taas vaihteeksi Jimillä yöllä tuli pissa housuun ja laitoin nyt niiden huoneeseen tuon pöytälampun + Brighter Days, jotta se pissan haju häipyy. Taidan kuitenki ostaa vielä poikin huoneeseen oman lampun, jotta saa joka ilta sinne raikkaan tuoksun, kun noita Jimillä vielä sattuu.
Votiivit palaa olkkarissa Hokkuspokkus + Valkolumimarja :). Ja kun on miedot tuoksut, nii ei haittaa, et kaks sekottuu yhteen :). + et tuo poikien huoneesta tuleva raikas tuoksu sekottuu joukkoon, kuin huuhteluaine :).

Joululahjat alkaa olla kasassa ja pitäisi pian alkaa paketoimaan tai sit teen helpommin kautta ja vien uuteen kotiin paketoitavaksi, siellä riittää kaappitila, jonne tunkea jouluksi :). Kuusen alle tulee paljon lahjoja, mietin et pitäiskö mun hommata kuitenki pieni kuusi (miel. valkonen) jouluksi ja laittaa koti joulusen tunnelmalliseksi jo :).
Mekosta puuttuu vielä hiha ja sitten pitäisi tehdä piparitalo (kyllä, mä sen aion tehdä, mutta en taikinasta vaan langasta :P). Ja joulukuuseen koristeita. Ja paljon kaikkea mahdollista.

No huomenna on kurssipäivä ja joutuu jättää värikylvyn välistä :(. Tyhmää! Mutta siitä lisää huomenna. Nyt meen laittaa pojat sänkyy ja neulomaan. See you <3.