Meillä juhlittiin tänää E:n synttäreitä. Vieraita oli, E:n serkku & hänen mies, E:n serkku ja hänen tyttöystävä, E:n tädit, E:n eno, E:n setä ja hänen vaimo, E:n kaveri (ja systerini mies), E:n vanhemmat.

Oli hauskaa ja ihanaa kun vieraita kävi, mutta ihanaa oli myös se kun vieraat lähti ja hiljaisuus laski :). Ja Eetukin lähti mummilaan :).

Mä sit eilen sain vihdoin villasukat valmiiksi neidille ja tässä tulos IMG_4996-normal.jpg

Vasen tehty jo marraskuussa ja oikea tehty eilen :). Ja nuo oli tarkotus tehdä Eetulle ja koko on katottu 24 koon mukaan, mutta tulikin neidille ja menee just nyt tuon neidin jalkaa :D.

IMG_5001-normal.jpg

Tässä sitten Jimin tumput (joita siis Jimi käytti vajaa kuukauden ikäisenä), kun laitoin nuo koneeseen (elokuussa 09) sain tuon valkoisen pesun jälkeen, mutta tuo sininen (ent. valkonen) hengaili jossain rummun sisäosassa puolisen vuotta ja tuli tuon värisenä ulos sitten helmikuussa -10, olin jo aivan varma että se vain oli hävinnyt, en ole noita raaskinut sen jälkee käyttää jotta ei kävisi uudestaan samaa, mutta kertokoot ken tietää, miten voi koneeseen kadota tumppu ja tulla sieltä takas? Mä oon tätä pähkäilly ja kertonu, mutta koska nyt on alkanu porukka empimää ettei se voi olla totta, niin tuon kuvan perusteella toinen valkonen, toinen sininen miten se on mahdollista? Toinen on pesun verran nukkanen, toinen on aivan kulahtaneen nukkanen, kuinka se on mahdollista? Kumpiki laitettu samaan aikaan koneeseen, kumpiki tuli eri aikaa koneesta :D.

Sitten E:n synttärilahja

IMG_4997-normal.jpg

Mymmeli, Seikkailu, Rakkaus ja Muumipappa, meidän ensimmäist muumit <3. Kiitokset T&T <3. (Lahjaan kuului myös Pikku Myy folio-pallo (vappupallo))

Näistä neljästä alkoi mun keräilysarjani :): Khihi ja nyt se on sallittua :).

Jos tänää sais virtahepon valmiiks ja huomenna sais sen päivitettyy tänne ja pääsis alottaa peiton tekoa :). Jajaja... Valikoima uusia töitä olis kiva alottaa, mutta nää edelliset pakko tehä loppuu, joten vois tuon topinki väsätä loppuu.

Nyt siis mä lähen virkkaamaan, see you <3