Me tosiaan lähdettiin juhannuksen aatonaattona Simpeleelle juhannukseksi ja tultiin sunnuntaina kotia. No tää viikko meni nopeesti, kun E oli koko viikon saikulla.

Tiistaina systerin piti miehensä ja poikien kaa mennä korkeasaaree, ylläri oharit. Joo auto huollossa, hyvä tekosyy, mut me oltais voitu auto lainaa, tai olishan ne julkisilla voinu mennä, mut ei kun jätetään välii ja petetään lupaukset :/. No me käytii kattoo uusin Superman ja lapset oli mummin kans sen aikaa, kiitos ilma et olit suotuisa, oli mummi lasten kans ulkona. Ja kävi ne ruokkimassa juuri ennen kuin tultii lapset hakee :).

Torstaina Natan 4kk neukkukuulumiset, suluissa 2vkoa sitte otetut
5635g (5260g), 59,4cm (58,2cm), pipo 40,1cm (39,7cm). Hyvin kasvaa ja nyt ollaa päärynäsosetta 3pvänä maisteltu ja velliä saanu nyt muutaman aamun ja illan, kunhan ikä riittää velli jää taannoiksiin ja puurot tilalle :).

Tänää pakkasin kolmen rakkaan vaatteet ja toivottelin hyvät reissut. Sen jälkee mutsi tuli käymää kahvilla ja kuulin, et systerit on taas suuttunu mulle. No vittuuks oikeesti on välinpitämättömiä! Ja rikkoo lupauksiaan! Pitäkööt ees kerran sanoistaan kiinni.

No mentii mutsin ja Natan kanssa käymää kaupassa ja ihmeteltii mutsin kaa mitä on tapahtunu kun oli lanssi, no prätkällä vetäny, en prätkäkuskia nähny, äiti näki, mä näin vaa prätkän jota ei äiti nähny siinä vaihees. Tultiin kaupasta hinuri vei prätkän jolloin äitikin sen näki. No siitä sit mentii hakee mutsin pihalle ja mutsi haki koiran ulos, käytii lenkillä ja mentii sisälle. No eihän siinäkään, mutsi siivos systerin puput ja juoksutettii ne ja syötii, mentii olkkarii ja kun Nata alko väsymään, niin yritettii nukuttaa, kunnes huomasin, et Natan silmä alko punottaa ja oireilee samanlailla kuin silloin kun mulla oli puput. Oli pakko lähteä kotia. Kylpyyn pääs Nata ja huomasin, et turvotus alko heti laskee, mut punotus, rähmiminen ja vuotaminen jatkui. Huomenna siis saa nähä kuinka silmä(t) voi. Eli alkaako helpottaa yöllä vai muurautuuko taas umpee.

Nyt on taas ilta kulunu ÄiTyLeissä :D.

Huomenna aamupäivästä Natan ja äitin kaa koiralenkille ja sitten ihanan ihmisen Natan kummitädin luo kylään <3. Ja illalla siivottava kokonaan ja sunnuntaina äitin synttäreille. Kunhan muistaa laittaa läpivedon sit noiden pupujen takia, jotta voidaan olla kylässä ilman et kello roikkuu kaulassa.

Nyt mä meen, see you <3

P.s. Me ostettii ASUNTOAUTO <3 ja saadaan se viikon päästä :).

Karavaanari, karavaanari on kaikkien kaveri :).

See you <3