Joo... Virtahepo on edelleen kesken (ylläri) ja aloin itelleni väsää kevätpipoo, joka on puoliksi tehtynä.

Meillä on sairasteltu flunssaa, mulla oli viikonloppuna kurkku kipee ja olo oli ku olis jyrän alle jääny, pojilla nokka vuotaa mutta muuten voineet hyvin ja E ollu eilisen ja tän päivän ja loppuviikon saikulla, kun on flunssanen ja kuumeessa.

Mulla oli maanantaina oma neuvolalääkäri (jälkitarkastus) ja nyt on lupa alkaa zumbailee, kunhan vaan sais niskasta kiinni alottaa, se alottaminen on niin pirun hankalaa, mutta eiköhän tässä joku päivä :).

Ja nyt mulla on ollu jotai kevätväsymystä, eilen nukuin pienet 6h päikkärit neiti kainalos ja tänää sit nukuin 4h.

Huomenna olis sit LV aika ja sit käydää ikeast ostaa neidille 

gullunge-paallinen__82547_PE208477_S4-nofabler-vuodekatos__79130_PE202647_S4-nor

+ hoitotason pehmuste (kuvaa en löytäny

jos viel matkaan lähtis

vitaminer-rand-pinnasangyn-vuodevaatesetvitaminer-hjarta-matto__0095455_PE234101len-muotoonommeltu-lakana-pinnasankyyn__

Ja tuo matto tietty pinniksen eteen :). Mä niin haluan koko ajan uutta :). Voi kun joku nyt ostaisi tän meidän sohvan, ai niin huuto.netissä tää sulkeutu jo, joten pitäis laittaa sinne uusiks ja torii jajaja... joka paikkaa :).

Perjantaina lapsi-, kädentaito-,  modelexpo-, outletexpo-, lähiruoka & luomu- messuille :) Feat. neidin kummitäti <3 La tai su houkuttais kans mennä ku olis petexpo, mut jos sit ens vuonna.. No pojat ainaki näkee Ti-ti nallen ja Riitan livenä :). Ja ennen messuja mä suuntaan jokaisen lapsn kanssa avoimeen, mennää grillailee ja sitte ku masut täys lähetään messukeskukseen :).

Lauantaina tiedossa neidin kummitädin tuparit feat. lapsimurut <3.

Sunnuntai ollaan sitte ihan kotosalla ja jos on hyvä sää vois lähtee retkelle lapsosten kanssa :).

Maanantaina hepoilun jälkeen mennään mutsille kyläilee, sinne tulee systeriki :).